Cine suntem si ce facem

Rontis, o corporatie multinationala ce activeaza in domeniul sanatatii, cu sediul central in Elvetia, a fost infiintata in 1986 de un grup de profesionisti de top, cu indelungata experienta in domeniul medical si cu viziunea de a oferi solutii inovatoare si de incredere pe piata, cu scopul de a deveni un lider international in Industria de asistenta medicala la nivel international.

La inceput, compania a colaborat indeaproape cu producatori de renume din industria internationala a dispozitivelor medicale, distribuindu-le produsele si introducandu-le tehnologiile pe piete unde nu dispuneau de know-how-ul necesar, de o retea logistica eficienta si de un sistem bun de distributie.

In anii ce au urmat, Rontis a luat decizia strategica de a-si extinde operatiunile de la distribuire la fabricare de dispozitive medicale. Urmand aceasta strategie a investit masiv in doua fabrici, reusind intr-un interval de timp scurt sa construisca un brand asociat cu inovatia si credibilitatea.

Intrarea pe pietele Infant Nutrition & Consumer Healthcare a reprezentat un alt moment important in expansiunea domeniilor de activitate ale companiei, moment care a pregatit terenul pentru tranzitia de la distribuirea, la fabricarea de produse nutritionale si dermatologice pentru sugari si copii.

Rontis Corporation a luat recent o alta decizie cheie in ce priveste extinderea activitatilor de productie in sectorul farmaceutic si, prin urmare, a investit 25m de euro in crearea unei noi fabrici în Grecia.

Viziunea noastra

Viziunea Rontis Corporation este aceea de a deveni la nivel mondial, in industria serviciilor medicale, un furnizor de top, cu o gama variata de servicii, prin proiectarea si oferirea celor mai inovatoare priduse in domeniile in care activeaza.

Dorim ca organizatia noastra sa reprezinte un sinonim pentru serviciile medicale de calitate si sa devina furnizorul optim pentru produse si servicii inovatoare, la nivel globalm in fiecare domeniu in care activam.

Dorim sa raspundem la nivel mondial, tuturor asteptarilor la acces la servicii de asistenta medicala rapida, inovatoare si eficientizata din punct de vedere al costurilor.

In plus, prin activitatile desfasurate suntem dornici sa oferim cat mai multe oportunitati de cariera posibile.

In cele din urma, intelgem ca asistenta medicala reprezinta “a oferi / a da” si prin intermediul activitatilor noastre sociale, ne angajam “sa dam inapoi comunitatii globale”

Misiunea noastra

Urmarind indeaproape filosofia noastra, bazata pe principiile de baza ale inovatiei, calitatii si serviciilor, misiunea noastra este de a oferi profesionistilor din domeniul sanatatii, precum si publicului larg din intreaga lume, solutii inovatoare pentru nevoile lor de zi cu zi in domeniul asistentei medicale.

Rontis este prezenta intr-o varietate de segmente ale industriei de asistenta medicala si, prin urmare, are drept scop cercetarea si dezvoltarea continua, pentru a proiecta, a produce si oferi solutii optime , indiferent daca acesta este un produs de specialitate sau un serviciu, in toate domeniile in care compania este implicata.

Responsabilitate

Rontis este o organizatie orientate spre individ, “facuta din oameni pentru a servi altor persoane ” .

Rontis investeste continuu in capital uman, care reprezinta nucleul orgnizatiei, ajungand deja la 650 de angajati.

Cunostintele angajatilor nostri, munca grea , responsabilitatea si pasiunea pentru asistenta medicala sunt elementele cheie care califică organizatia noastră drept un ” furnizor de top de asistenta medicala de specialitate”, de produse si solutii inovatoare.

Intreaga noastra organizatie este dedicata sanatatii, iar dorinta de a da inapoi societatii este cea care caracterizează Rontis.

 

Gengigel Consumer
angiologica
Hyaluronica
Kronolene
medipac
novabone
novalou
rontamil
Purple Surgical
Gengigel
Sinomarin
bicon
zendium