Divizie de hemodializa Rontis a fost fondata de oameni care inteleg mai bine decat oricine altcineva nevoile reale ale pacientilor cu afectiuni renale. Centrul nostru garanteaza servicii de dializa de calitate sub semnatura Rontis si Fresenius Medical Care.
Centrul de dializa si-a inceput activitatea în 2008, in orasul Braila.

Ce oferim

Centrul de hemodializa de la Braila este echipat cu 29 de aparate de dializa Fresenius 4008 S, si in prezent oferim tratament la  peste 100 de pacienti in doua ture. Programul de lucru este de luni pana sambata 07:00 – 17:00.

Sala de asteptare a centrului este confortabila si vizitatorii se pot relaxa, fie ascultand muzica, fie vizionand diverse programe la TV. Deasemenea barul din incinta clinicii serveste o varietate de gustari de buna calitate, cafea si bauturi racoritoare.

Toata aparatura de dializa cu care este echipat centrul Rontis este produsa de liderul mondial in materie, Fresenius Medical Care.

Rontis se angajeaza sa deservesca pacienti cu insuficienta renala cu cea mai mare responsabilitate si cu mult profesionalism.

Siguranta si responsabilitate

Centrul de dializa Rontis este creat de oameni care cunosc mai bine decat oricine altcineva nevoile reale ale pacientilor cu afectiuni renale si garanteaza servicii de dializa de calitate sub semnatura Rontis si Fresenius Medical Care. 

Principalele preocupari ale Centrului de Hemodialzia Rontis constau in siguranta si bunastarea pacientului. In acest scop, centrul ofera servicii de dializa de inalta calitate pacientilor cu insuficienta renala, intr-un mediu profesional, echipat la cele mai inalte standarde.

rontis-bulletTratarea apei prin osmoza inversa

rontis-bulletDializoare polisulfonice cu flux scazut si inalt

rontis-bulletSolutii de dializa de bicarbonat

rontis-bulletSterilizarea aparatelor de dializa între schimburi

rontis-bulletNu se reutilizeaza filtrele

Diviziei de hemodializa Rontis îi pasa de siguranta pacientilor si, prin urmare, se asigura ca toate masurile de precautie necesare sunt luate in mod responsabil in aceasta directie:

rontis-bulletAprovizionare interna cu oxigen disponibila pentru fiecare unitatede dializa in parte

rontis-bulletGenerator de electricitate in cazul unei pene de curent

rontis-bulletDeservirea pacintilor pozitivi hepatita B si hepatita C, in saloane separate, cu aparate de dializa diferite

rontis-bulletRontis nu poate deservi pacientii pozitivi HIV

rontis-bulletUnitate de urgenta si ambulanta privata, disponibila non-stop

rontis-bulletTransport cu parc auto propriu

 

Medicii nefrologi raman in unitate in timpul procedurii de hemodializa si sunt disponibili 24 de ore pe zi, pentru un simplu sfat sau pentru un caz de urgenta. Personalul de asistenta medicala este politicos si profesionist si are o experienta indelungata in dializa. Acesta a fost ales dupa controale stricte si primeste instruire teoretica si practica continua.